Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuHyvän tuloksen tekijät - kampanja yrityksille ja työnantajille

Kampanjan teema on "Hyvän tuloksen tekijät", joka korostaa yhteistyötä. Niin yksittäisten yritysten menestyksen kuin koko Suomen työllisyystilanteen kannalta hyviin tuloksiin päästään TE-palvelujen, yritysten ja kumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä.

http://te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/kampanja/index.html

TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan.

http://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/asioimeilla/tyonantajat

 

Turun Seudun Kehittämiskeskus on seudullinen elinkeinopoliittinen palveluorganisaatio, jonka keskeisenä tavoitteena on luoda edellytykset vireälle ja monipuoliselle yritystoiminnalle Turun seudulla.

Turun seudun kehittämiskeskuksen tehtävät:

  • Aluekehittäminen
  • Turun seudun markkinointi ja sijoittautumisneuvonta
  • Yrittäjyyden edistäminen
  • Yhteistyön kehittäminen

Turun seudun yrityspalvelukeskus – Potkuri

    Potkurin tehtävät:
  • yrittäjiksi aikovien neuvontapalvelut
  • auttaa ja neuvoa toimivia yrittäjiä
  • neuvoja starttirahan hakemiseen
  • keksintö- ja patenttiasioihin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät palvelut


Tutustu myös Turun seudun kehittämiskeskuksen ylläpitämään Turun seutuoppaaseen http://www.turunseutuopas.com/, josta löytyy tietoa mm. vapaista toimitiloista ja yritystonteista Turun seudulla.

  Click to listen highlighted text! Neuvonta Tulosta Sähköposti Hyvän tuloksen tekijät - kampanja yrityksille ja työnantajille Kampanjan teema on Hyvän tuloksen tekijät, joka korostaa yhteistyötä. Niin yksittäisten yritysten menestyksen kuin koko Suomen työllisyystilanteen kannalta hyviin tuloksiin päästään TE-palvelujen, yritysten ja kumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä. http://te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/kampanja/index.html TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan. http://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/asioimeilla/tyonantajat   Turun Seudun Kehittämiskeskus on seudullinen elinkeinopoliittinen palveluorganisaatio, jonka keskeisenä tavoitteena on luoda edellytykset vireälle ja monipuoliselle yritystoiminnalle Turun seudulla. Turun seudun kehittämiskeskuksen tehtävät: Aluekehittäminen Turun seudun markkinointi ja sijoittautumisneuvonta Yrittäjyyden edistäminen Yhteistyön kehittäminen Turun seudun yrityspalvelukeskus – Potkuri Potkurin tehtävät: yrittäjiksi aikovien neuvontapalvelut auttaa ja neuvoa toimivia yrittäjiä neuvoja starttirahan hakemiseen keksintö- ja patenttiasioihin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät palvelut Tutustu myös Turun seudun kehittämiskeskuksen ylläpitämään Turun seutuoppaaseen http://www.turunseutuopas.com/, josta löytyy tietoa mm. vapaista toimitiloista ja yritystonteista Turun seudulla.
A-- A- A A+ A++

Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!