Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuTässä osiossa esitellään kunnan karttoja sekä kaavoitusta.

Kaavoituksella (maankäytön suunnittelulla) ohjataan alueiden käyttöä ja rakentamista. Tavoitteena on luoda edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistää ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä.

Maankäytön suunnittelujärjestelmään kuuluvat valtakunnalliset alueidenkäyttötavoitteet, maakuntakaava, yleiskaava ja asemakaava. Kunnat voivat myös laatia yhteisen yleiskaavan. Pääasiassa loma-asutuksen järjestämiseksi ranta-alueelle laadittavaa asemakaavaa kutsutaan ranta-asemakaavaksi.

Maakuntakaava ja yleiskaava ovat yleispiirteisiä kaavoja, jotka ohjaavat yksityiskohtaisempien kaavojen laatimista. Ne voivat ohjata myös suoraan rakentamista ja muuta maankäyttöä. Maakunnan liitto laatii ja hyväksyy maakuntakaavan. Kunnat laativat ja hyväksyvät yleis- ja asemakaavat.

Nousiaisten kunnassa kaavoituksesta vastaa kunnanhallitus. Kunnassa ei ole omaa varsinaista kaavoittajaa, vaan kaavoitukseen liittyvien asioiden valmistelun päävastuu on kunnanjohtajalla. Lisätietoja kunnan kaavatilanteesta saa myös rakennustarkastajalta tai tekniseltä johtajalta.

Maapoliittinen ohjelma 2011-2020

  Click to listen highlighted text! Kartat ja kaavoitus Tulosta S√§hk√∂posti T√§ss√§ osiossa esitell√§√§n kunnan karttoja sek√§ kaavoitusta. Kaavoituksella (maank√§yt√∂n suunnittelulla) ohjataan alueiden k√§ytt√∂√§ ja rakentamista. Tavoitteena on luoda edellytykset hyv√§lle elinymp√§rist√∂lle sek√§ edist√§√§ ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kest√§v√§√§ kehityst√§. Maank√§yt√∂n suunnitteluj√§rjestelm√§√§n kuuluvat valtakunnalliset alueidenk√§ytt√∂tavoitteet, maakuntakaava, yleiskaava ja asemakaava. Kunnat voivat my√∂s laatia yhteisen yleiskaavan. P√§√§asiassa loma-asutuksen j√§rjest√§miseksi ranta-alueelle laadittavaa asemakaavaa kutsutaan ranta-asemakaavaksi. Maakuntakaava ja yleiskaava ovat yleispiirteisi√§ kaavoja, jotka ohjaavat yksityiskohtaisempien kaavojen laatimista. Ne voivat ohjata my√∂s suoraan rakentamista ja muuta maank√§ytt√∂√§. Maakunnan liitto laatii ja hyv√§ksyy maakuntakaavan. Kunnat laativat ja hyv√§ksyv√§t yleis- ja asemakaavat. Nousiaisten kunnassa kaavoituksesta vastaa kunnanhallitus. Kunnassa ei ole omaa varsinaista kaavoittajaa, vaan kaavoitukseen liittyvien asioiden valmistelun p√§√§vastuu on kunnanjohtajalla. Lis√§tietoja kunnan kaavatilanteesta saa my√∂s rakennustarkastajalta tai tekniselt√§ johtajalta. Maapoliittinen ohjelma 2011-2020
A-- A- A A+ A++Karrimaa Jaana
kunnanjohtaja
Mobile: 044 435 5555
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!