Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuHyvät seutu-, kaupunki- ja työmatkalippuja käyttävät asiakkaat!

Joukkoliikennelain muutoksen johdosta Matkahuollon seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput joudutaan päivittämään. Päivityksestä johtuen 1. tammikuuta 2011 tai eräiden lipputuotteiden osalta 1. helmikuuta 2011 jälkeen tehtävä matkakortin lataus on suoritettava Matkahuollon omassa toimipaikassa.

Matkakortilla entuudestaan olevat matkat ja päivät tulisi käyttää loppuun ennen latausta. Mikäli voimassa olevia, käyttämättömiä päiviä tai matkoja ei ole pystytty käyttämään loppuun, niiden arvo hyvitetään latauksen yhteydessä.

Matkahuollon toimipaikassa tehdyn latauksen jälkeen seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput voi taas ladata Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi myös R-kioskeilla ja busseissa.

Kelan koulumatkatukikortille ladattavia opiskelijaseutulippuja ei tarvitse käydä päivittämässä Matkahuollossa.

Lis√§tiedot: matkahuolto.fi ja puh. 0200 4000 ma-pe klo 8-19. Puhelun hinta on 1,70 ‚ā¨/min + pvm.

Turun seutulippukyselyn tulokset on julkaistu ja luettavissa Turun kaupungin www-sivuilla osoitteessa: www.turku.fi/bussit

Turu seudulla on käytössä seutulippu, jolla voi rajoituksetta matkustaa Turun, Auran, Kaarinan, Liedon, Länsi-Turunmaan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon alueilla.

Seutulippu on henkilökohtainen ja sen kelpoisuusaika on 30 päivää ostopäivästä. Kelpoisuusaikana sillä voi rajoituksetta matkustaa seutulippualueen kaikissa busseissa ja vaihtaa maksutta vuorosta toiseen.

Seutulippuja myy Turun Matkahuolto. Se tilataan Matkahuollosta saatavalla lomakkeella. Lippua hakiessa ota mukaan henkilöllisyystodistus. Ensimmäisellä ostokerralla peritään pantti, joka palautetaan kortista luovuttaessa. Lisää matkustusoikeutta voi ladata korttiin Matkahuollon lisäksi myös busseissa, ei kuitenkaan Turun sisäisen liikenteen busseissa. Matkustusoikeutta ostetaan 30 vrk:n erissä milloin tahansa lipun voimassaoloaikana.

Seutulippuesite (pdf)

Seutulipun hinta on 70 ‚ā¨.

Lisätietoja saat

Oy Matkahuolto Ab, Turku, puh. 0200 4000
Turun Seutulippu

  Click to listen highlighted text! Seutulippu Tulosta S√§hk√∂posti Hyv√§t seutu-, kaupunki- ja ty√∂matkalippuja k√§ytt√§v√§t asiakkaat! Joukkoliikennelain muutoksen johdosta Matkahuollon seutu-, kaupunki- ja ty√∂matkaliput joudutaan p√§ivitt√§m√§√§n. P√§ivityksest√§ johtuen 1. tammikuuta 2011 tai er√§iden lipputuotteiden osalta 1. helmikuuta 2011 j√§lkeen teht√§v√§ matkakortin lataus on suoritettava Matkahuollon omassa toimipaikassa. Matkakortilla entuudestaan olevat matkat ja p√§iv√§t tulisi k√§ytt√§√§ loppuun ennen latausta. Mik√§li voimassa olevia, k√§ytt√§m√§tt√∂mi√§ p√§ivi√§ tai matkoja ei ole pystytty k√§ytt√§m√§√§n loppuun, niiden arvo hyvitet√§√§n latauksen yhteydess√§. Matkahuollon toimipaikassa tehdyn latauksen j√§lkeen seutu-, kaupunki- ja ty√∂matkaliput voi taas ladata Matkahuollon toimipaikkojen lis√§ksi my√∂s R-kioskeilla ja busseissa. Kelan koulumatkatukikortille ladattavia opiskelijaseutulippuja ei tarvitse k√§yd√§ p√§ivitt√§m√§ss√§ Matkahuollossa. Lis√§tiedot: matkahuolto.fi ja puh. 0200 4000 ma-pe klo 8-19. Puhelun hinta on 1,70 ‚ā¨/min + pvm. Turun seutulippukyselyn tulokset on julkaistu ja luettavissa Turun kaupungin www-sivuilla osoitteessa: www.turku.fi/bussit Turu seudulla on k√§yt√∂ss√§ seutulippu, jolla voi rajoituksetta matkustaa Turun, Auran, Kaarinan, Liedon, L√§nsi-Turunmaan, Maskun, Myn√§m√§en, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon alueilla. Seutulippu on henkil√∂kohtainen ja sen kelpoisuusaika on 30 p√§iv√§√§ ostop√§iv√§st√§. Kelpoisuusaikana sill√§ voi rajoituksetta matkustaa seutulippualueen kaikissa busseissa ja vaihtaa maksutta vuorosta toiseen. Seutulippuja myy Turun Matkahuolto. Se tilataan Matkahuollosta saatavalla lomakkeella. Lippua hakiessa ota mukaan henkil√∂llisyystodistus. Ensimm√§isell√§ ostokerralla perit√§√§n pantti, joka palautetaan kortista luovuttaessa. Lis√§√§ matkustusoikeutta voi ladata korttiin Matkahuollon lis√§ksi my√∂s busseissa, ei kuitenkaan Turun sis√§isen liikenteen busseissa. Matkustusoikeutta ostetaan 30 vrk:n eriss√§ milloin tahansa lipun voimassaoloaikana. Seutulippuesite (pdf) Seutulipun hinta on 70 ‚ā¨. Lis√§tietoja saat Oy Matkahuolto Ab, Turku, puh. 0200 4000 Turun Seutulippu
A-- A- A A+ A++Oja Timo
tekninen johtaja
Mobile: 044 435 5400
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!