Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...


HakuTurun ja Porin välinen osuus valtatiestä 8 on Lounais-Suomen merkittävä tavaraliikenneväylä. Vilkasliikenteisen osuuden merkitystä korostavat ratayhteyden puuttuminen ja tien varrella sijaitsevat viisi satamaa. Lisäksi tiellä on runsaasti työmatkaliikennettä. Nyt käynnistyneessä hankkeessa yhteysvälin turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta parannetaan.

Meneillään on kokonaisuuden ensimmäinen vaihe, jossa on kolme eri osaa. Ensimmäinen niistä koskee Raision ja Maskun välisen tieosuuden muuttamista moottoritieksi ja siinä urakoitsijana on aloittanut Skanska Infra.

Kaksi muuta ensimmäisen vaiheen urakkaa ovat Luvia-Pori -välin tienrakennustyöt sekä tievalaistuksen rakentaminen Laitilan keskustan molemmin puolin. Näiden urakoitsijat valitaan myöhemmin tänä vuonna.

Turku-Pori -hankkeen toisen vaiheen toteuttamiselle on suunnitelmavalmiuden ja kaavoituksen osalta edellytykset seuraavan hallituksen liikennepoliittisen selonteon yhteydessä.

Ks. lisää osoitteesta: Liikennevirasto

  Click to listen highlighted text! Vt 8, Turku–Pori -hankkeen tilannekatsausta Tulosta Sähköposti Turun ja Porin välinen osuus valtatiestä 8 on Lounais-Suomen merkittävä tavaraliikenneväylä. Vilkasliikenteisen osuuden merkitystä korostavat ratayhteyden puuttuminen ja tien varrella sijaitsevat viisi satamaa. Lisäksi tiellä on runsaasti työmatkaliikennettä. Nyt käynnistyneessä hankkeessa yhteysvälin turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta parannetaan. Meneillään on kokonaisuuden ensimmäinen vaihe, jossa on kolme eri osaa. Ensimmäinen niistä koskee Raision ja Maskun välisen tieosuuden muuttamista moottoritieksi ja siinä urakoitsijana on aloittanut Skanska Infra. Kaksi muuta ensimmäisen vaiheen urakkaa ovat Luvia-Pori -välin tienrakennustyöt sekä tievalaistuksen rakentaminen Laitilan keskustan molemmin puolin. Näiden urakoitsijat valitaan myöhemmin tänä vuonna. Turku-Pori -hankkeen toisen vaiheen toteuttamiselle on suunnitelmavalmiuden ja kaavoituksen osalta edellytykset seuraavan hallituksen liikennepoliittisen selonteon yhteydessä. Ks. lisää osoitteesta: Liikennevirasto
A-- A- A A+ A++


Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!