Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuNuohous poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertyneen palamisjätteen, jotteivät ne aiheuttaisi palovaaraa. Lisäksi nuohouksella edistetään energian taloudellista käyttöä, ympäristönsuojelua ja ihmisten asumisviihtyvyyttä. Nuohooja huolehtii kiinteistöjen paloturvallisuudesta puhdistamalla tulisijat ja savuhormit. Lisäksi hän tarkistaa suojaetäisyydet, ilmoittaa havaitsemansa puutteet ja viat sekä opastaa tulisijan käyttäjiä.

Rakennuksen omistajan / käyttäjän on huolehdittava, että tulisijat ja savuhormit nuohotaan määräajoin (pelastuslaki 22 §) Nuohousvälit määrää sisäasiainministeriö. Nuohous poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertyneen palamisjätteen, jotteivät ne aiheuttaisi palovaaraa. Lisäksi nuohouksella edistetään energian taloudellista käyttöä, ympäristönsuojelua ja ihmisten asumisviihtyvyyttä. Nuohooja huolehtii kiinteistöjen paloturvallisuudesta puhdistamalla tulisijat ja savuhormit. Lisäksi hän tarkistaasuojaetäisyydet, ilmoittaa havaitsemansa puutteet ja viat sekä opastaa tulisijan käyttäjiä.
Rakennuksen omistajan / käyttäjän on huolehdittava, että tulisijat ja savuhormit nuohotaan määräajoin (pelastuslaki 22 §) Nuohousvälit määrää sisäasiainministeriö.

  Click to listen highlighted text! Nuohous Tulosta S√§hk√∂posti Nuohous poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertyneen palamisj√§tteen, jotteiv√§t ne aiheuttaisi palovaaraa. Lis√§ksi nuohouksella edistet√§√§n energian taloudellista k√§ytt√∂√§, ymp√§rist√∂nsuojelua ja ihmisten asumisviihtyvyytt√§. Nuohooja huolehtii kiinteist√∂jen paloturvallisuudesta puhdistamalla tulisijat ja savuhormit. Lis√§ksi h√§n tarkistaa suojaet√§isyydet, ilmoittaa havaitsemansa puutteet ja viat sek√§ opastaa tulisijan k√§ytt√§ji√§. Rakennuksen omistajan / k√§ytt√§j√§n on huolehdittava, ett√§ tulisijat ja savuhormit nuohotaan m√§√§r√§ajoin (pelastuslaki 22 ¬ß) Nuohousv√§lit m√§√§r√§√§ sis√§asiainministeri√∂. Nuohous poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertyneen palamisj√§tteen, jotteiv√§t ne aiheuttaisi palovaaraa. Lis√§ksi nuohouksella edistet√§√§n energian taloudellista k√§ytt√∂√§, ymp√§rist√∂nsuojelua ja ihmisten asumisviihtyvyytt√§. Nuohooja huolehtii kiinteist√∂jen paloturvallisuudesta puhdistamalla tulisijat ja savuhormit. Lis√§ksi h√§n tarkistaasuojaet√§isyydet, ilmoittaa havaitsemansa puutteet ja viat sek√§ opastaa tulisijan k√§ytt√§ji√§.Rakennuksen omistajan / k√§ytt√§j√§n on huolehdittava, ett√§ tulisijat ja savuhormit nuohotaan m√§√§r√§ajoin (pelastuslaki 22 ¬ß) Nuohousv√§lit m√§√§r√§√§ sis√§asiainministeri√∂.
A-- A- A A+ A++Korppinen Marko
nuohooja
Mobile: 040 580 4186
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!