Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuAvustajan kanssa liikkumaan ja kulttuurin pariin

Turun seudun 11 kuntaa kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottavat käyttöön yhteisen Saattajakortin 1.4.2013 alkaen.

Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitkäaikaissairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhtenäistetään eri toimipaikkojen käytäntöjä.

Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sisäänpääsyyn kuntien määrittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sekä kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin/kunnan järjestämää. Kortti ei siis välttämättä oikeuta sisäänpääsyyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa järjestämiin tilaisuuksiin.

Turun seudun kunnissa asuvalla henkilöllä, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia oman kuntansa liikuntapalveluilta. Kortti on voimassa 1.4.2013 alkaen.

Kortin myöntää kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perusteella. Korttia haetaan saattajakorttihakemuksella, jonka allekirjoittaa kortin tarpeen määritellyt taho (esim.lääkäri tai fysioterapeutti). Näkövammaiset saavat kortin myös esittämällä Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n näkövammakortin.

Kortti on avustettavan henkilökohtainen ja se tulee esittää kassalla.Saattajakortin omistajan on myös todistettava henkilöllisyytensä palvelujen ostotilanteissa.
Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkilö.
Kortti on voimassa määräajan, enintään kolme (3) vuotta kerrallaan.

Tulostettava Saattajakorttihakemus

saattajakortti2  saattajakortti1

Rekisteriseloste

Hakemuksia saatavilla myös Nousiaisten kunnanvirastolta vapaa-aikatoimistosta.

Saattajakortti käy Nousiaisissa:
-kylmäuinnissa Falkinkoskella
-kaikissa vapaa-aikatoimen jumpissa
-Nutturlan Makasiiniteatterissa
-Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen päiväretkillä (mm.Linnanmäen huvipuistoretket)

Missä muualla Saattajakortti käy? Tiedot kunnittain löydät tästä.

  Click to listen highlighted text! Saattajakortti Tulosta S√§hk√∂posti Avustajan kanssa liikkumaan ja kulttuurin pariin Turun seudun 11 kuntaa kaarina, Lieto, Masku, Myn√§m√§ki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottavat k√§ytt√∂√∂n yhteisen Saattajakortin 1.4.2013 alkaen. Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitk√§aikaissairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhten√§istet√§√§n eri toimipaikkojen k√§yt√§nt√∂j√§. Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sis√§√§np√§√§syyn kuntien m√§√§rittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sek√§ kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin/kunnan j√§rjest√§m√§√§. Kortti ei siis v√§ltt√§m√§tt√§ oikeuta sis√§√§np√§√§syyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa j√§rjest√§miin tilaisuuksiin. Turun seudun kunnissa asuvalla henkil√∂ll√§, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia oman kuntansa liikuntapalveluilta. Kortti on voimassa 1.4.2013 alkaen. Kortin my√∂nt√§√§ kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perusteella. Korttia haetaan saattajakorttihakemuksella, jonka allekirjoittaa kortin tarpeen m√§√§ritellyt taho (esim.l√§√§k√§ri tai fysioterapeutti). N√§k√∂vammaiset saavat kortin my√∂s esitt√§m√§ll√§ Varsinais-Suomen N√§k√∂vammaiset ry:n n√§k√∂vammakortin. Kortti on avustettavan henkil√∂kohtainen ja se tulee esitt√§√§ kassalla.Saattajakortin omistajan on my√∂s todistettava henkil√∂llisyytens√§ palvelujen ostotilanteissa. Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkil√∂.Kortti on voimassa m√§√§r√§ajan, enint√§√§n kolme (3) vuotta kerrallaan. Tulostettava Saattajakorttihakemus  Rekisteriseloste Hakemuksia saatavilla my√∂s Nousiaisten kunnanvirastolta vapaa-aikatoimistosta. Saattajakortti k√§y Nousiaisissa:-kylm√§uinnissa Falkinkoskella-kaikissa vapaa-aikatoimen jumpissa-Nutturlan Makasiiniteatterissa-Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen p√§iv√§retkill√§ (mm.Linnanm√§en huvipuistoretket) Miss√§ muualla Saattajakortti k√§y? Tiedot kunnittain l√∂yd√§t t√§st√§.
A-- A- A A+ A++Kangasniemi, Jouni
vapaa-aikatoimen päällikkö
Mobile: 044 435 5303
Lyytikäinen Anssi
liikunnanohjaaja
Mobile: 044 435 5306
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!