Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuIlmoittautuminen Nousiaisten peruskouluun lv. 2018 - 2019
(v. 2011 tai sitä ennen syntyneet)

Vuonna 2018 peruskouluun tulee ilmoittaa kaikki ne lapset, jotka ovat syntyneet 2011 tai sitä ennen eivätkä vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Myös sellaiset lapset, joille anotaan lykkäystä koulunkäynnin aloittamisesta, on ilmoitettava ja samalla jätettävä asiaa koskeva kirjallinen anomus.

Perusopetuksen ensimm√§isen luokan syksyll√§ 2018 aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen tulee tehd√§ 1.2.2018 menness√§ Wilma-j√§rjestelm√§ss√§, josta my√∂s l√∂ytyv√§t ilmoittautumista koskevat ohjeet. 

Lapsen, jota h√§nen vammansa vuoksi ei voida opettaa yhdeks√§nvuotisessa peruskoulussa, oppivelvollisuus alkaa sin√§ vuonna, kun lapsi t√§ytt√§√§ kuusi vuotta ja kest√§√§ 11 vuotta. Jos oppilas l√§√§k√§rin tai psykologin lausunnon perusteella tulee aloittamaan koulun erityisopetuksessa, tulee koulupaikan selvitt√§mist√§ varten ottaa yhteytt√§ hallinto- ja sivistysjohtajaan, puh. 044 4355 500. Jos Wilma-tunnus puuttuu tai oppilas muuttaa esim. my√∂hemin kuntaan, tiedustelut: hallintosihteeri, puh. 044 4355 301.

Aamu- ja iltap√§iv√§toimintaan hakemista koskevat ohjeet annetaan erikseen my√∂hemmin.  

Ilmoittautumislomake perusopetus (pdf) 

Ilmoittautumislomakkeen liite (pdf)

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja
haku esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen
(v. 2012 synt.)

Kaikkien lasten tulee osallistua esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuotena. Syksyllä 2018 esiopetuksen aloittavat vuonna 2012 syntyneet lapset. Oikeus esiopetukseen alkaa jo 5-vuotiaana, jos lapsi kuuluu 11-vuotisen oppivelvollisuuden piiriin (erityisoppilaat).

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen tehdään erillisellä lomakkeella, joka toimitetaan ohjeineen postitse Nousiaisissa kirjoilla oleville vuonna 2012 syntyneille lapsille. Ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla ilmoittautumislomake 1.2.2018 mennessä koulutoimistoon, os. Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen tai kunnantalon edustalla olevaan postilaatikkoon.

Esiopetus on maksutonta. Sen lisäksi mahdollisesti tarvittava esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus on maksullista. Lapsi on oikeutettu täydentävään varhaiskasvatukseen, mikäli huoltajat työskentelevät tai opiskelevat päätoimisesti. Kaikki esiopetusikäiset saavat viimeistään toukokuussa postitse päätöksen sekä esiopetuksen että mahdollisesti tarvittavan esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen järjestämisestä.

Nousiaisissa 11.1.2018

Kasvatus- ja sivistyslautakunta

 

  Click to listen highlighted text! Kouluun ilmoittautuminen Tulosta S√§hk√∂posti Ilmoittautuminen Nousiaisten peruskouluun lv. 2018 - 2019(v. 2011 tai sit√§ ennen syntyneet) Vuonna 2018 peruskouluun tulee ilmoittaa kaikki ne lapset, jotka ovat syntyneet 2011 tai sit√§ ennen eiv√§tk√§ viel√§ ole aloittaneet koulunk√§ynti√§√§n. My√∂s sellaiset lapset, joille anotaan lykk√§yst√§ koulunk√§ynnin aloittamisesta, on ilmoitettava ja samalla j√§tett√§v√§ asiaa koskeva kirjallinen anomus. Perusopetuksen ensimm√§isen luokan syksyll√§ 2018 aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen tulee tehd√§ 1.2.2018 menness√§ Wilma-j√§rjestelm√§ss√§, josta my√∂s l√∂ytyv√§t ilmoittautumista koskevat ohjeet.  Lapsen, jota h√§nen vammansa vuoksi ei voida opettaa yhdeks√§nvuotisessa peruskoulussa, oppivelvollisuus alkaa sin√§ vuonna, kun lapsi t√§ytt√§√§ kuusi vuotta ja kest√§√§ 11 vuotta. Jos oppilas l√§√§k√§rin tai psykologin lausunnon perusteella tulee aloittamaan koulun erityisopetuksessa, tulee koulupaikan selvitt√§mist√§ varten ottaa yhteytt√§ hallinto- ja sivistysjohtajaan, puh. 044 4355 500. Jos Wilma-tunnus puuttuu tai oppilas muuttaa esim. my√∂hemin kuntaan, tiedustelut: hallintosihteeri, puh. 044 4355 301. Aamu- ja iltap√§iv√§toimintaan hakemista koskevat ohjeet annetaan erikseen my√∂hemmin.   Ilmoittautumislomake perusopetus (pdf)  Ilmoittautumislomakkeen liite (pdf) Ilmoittautuminen esiopetukseen ja haku esiopetusta t√§ydent√§v√§√§n varhaiskasvatukseen (v. 2012 synt.) Kaikkien lasten tulee osallistua esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edelt√§v√§n√§ vuotena. Syksyll√§ 2018 esiopetuksen aloittavat vuonna 2012 syntyneet lapset. Oikeus esiopetukseen alkaa jo 5-vuotiaana, jos lapsi kuuluu 11-vuotisen oppivelvollisuuden piiriin (erityisoppilaat). Ilmoittautuminen esiopetukseen ja esiopetusta t√§ydent√§v√§√§n varhaiskasvatukseen tehd√§√§n erillisell√§ lomakkeella, joka toimitetaan ohjeineen postitse Nousiaisissa kirjoilla oleville vuonna 2012 syntyneille lapsille. Ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla ilmoittautumislomake 1.2.2018 menness√§ koulutoimistoon, os. Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen tai kunnantalon edustalla olevaan postilaatikkoon. Esiopetus on maksutonta. Sen lis√§ksi mahdollisesti tarvittava esiopetusta t√§ydent√§v√§ varhaiskasvatus on maksullista. Lapsi on oikeutettu t√§ydent√§v√§√§n varhaiskasvatukseen, mik√§li huoltajat ty√∂skentelev√§t tai opiskelevat p√§√§toimisesti. Kaikki esiopetusik√§iset saavat viimeist√§√§n toukokuussa postitse p√§√§t√∂ksen sek√§ esiopetuksen ett√§ mahdollisesti tarvittavan esiopetusta t√§ydent√§v√§n varhaiskasvatuksen j√§rjest√§misest√§. Nousiaisissa 11.1.2018 Kasvatus- ja sivistyslautakunta  
A-- A- A A+ A++Isotalo, Anita
sivistysosaston hallintosihteeri
Mobile: 044 435 5301
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!