Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuJokaisella koululla toimii oppilashuoltotyöryhmä. Oppilashuoltotyöryhmän jäsenet määräytyvät tarpeen mukaan. Yleisimmin mukana ovat rehtori, terveydenhoitaja, erityisopettaja, koulukuraattori ja koulupsykologi. Oppilashuollon tehtävänä on edistää oppilaan terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia ja siten turvata hyvän kasvun ja oppimisen edellytykset. Erityistä huomiota kiinnitetään oppimisvaikeuksien varhaiseen tunnistamiseen ja voittamiseen sekä syrjäytymisen torjumiseen. Vanhemmat voivat myös itse pyytää, että oppilashuoltotyöryhmässä pohdittaisiin tapoja, joilla tietyn oppilaan koulunkäyntiä ja kasvua voitaisiin tukea. Vanhemmille tulee aina etukäteen tieto, kun heidän lapsensa asioita käsitellään oppilashuoltotyöryhmässä.

  Click to listen highlighted text! Oppilashuolto Tulosta S√§hk√∂posti Jokaisella koululla toimii oppilashuoltoty√∂ryhm√§. Oppilashuoltoty√∂ryhm√§n j√§senet m√§√§r√§ytyv√§t tarpeen mukaan. Yleisimmin mukana ovat rehtori, terveydenhoitaja, erityisopettaja, koulukuraattori ja koulupsykologi. Oppilashuollon teht√§v√§n√§ on edist√§√§ oppilaan terveytt√§ ja sosiaalista hyvinvointia ja siten turvata hyv√§n kasvun ja oppimisen edellytykset. Erityist√§ huomiota kiinnitet√§√§n oppimisvaikeuksien varhaiseen tunnistamiseen ja voittamiseen sek√§ syrj√§ytymisen torjumiseen. Vanhemmat voivat my√∂s itse pyyt√§√§, ett√§ oppilashuoltoty√∂ryhm√§ss√§ pohdittaisiin tapoja, joilla tietyn oppilaan koulunk√§ynti√§ ja kasvua voitaisiin tukea. Vanhemmille tulee aina etuk√§teen tieto, kun heid√§n lapsensa asioita k√§sitell√§√§n oppilashuoltoty√∂ryhm√§ss√§.
A-- A- A A+ A++Pohjola Anna
koulukuraattori
044 435 7839
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!