Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuPaijula Pysyy ja Paranee ry

Paijulan koulun vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti koulun ja oppilaiden hyväksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsilla hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään.
Yhdistys tuo aktiivisesti esille vanhempien kannan koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä, sekä tukee Paijulan koulun arvoja, kun kunnassa mietitään kouluverkkoon liittyviä säästöjä. Lisäksi huolta kannetaan myös koulutien turvallisuudesta vaatimalla esimerkiksi pientareiden niittoa ja varoittavien liikennemerkkien asentamista koulun läheisyyteen.
Lukuvuoden aikana järjestetään mm koulun pihan siivoustalkoot, diskoja koulun oppilaille sekä erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Lisäksi myymme erilaisia tuotteita, joilla kerätään varoja koululaisten retkien rahoittamiseen ja koulun hankintoihin esim. pihaleikkivälineisiin.


Puheenjohtajana toimii Anna-Kaisa Saarinen puh: 040 085 0266

  Click to listen highlighted text! Paijulan koulun vanhempainyhdistys Tulosta Sähköposti Paijula Pysyy ja Paranee ry Paijulan koulun vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti koulun ja oppilaiden hyväksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsilla hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään. Yhdistys tuo aktiivisesti esille vanhempien kannan koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä, sekä tukee Paijulan koulun arvoja, kun kunnassa mietitään kouluverkkoon liittyviä säästöjä. Lisäksi huolta kannetaan myös koulutien turvallisuudesta vaatimalla esimerkiksi pientareiden niittoa ja varoittavien liikennemerkkien asentamista koulun läheisyyteen. Lukuvuoden aikana järjestetään mm koulun pihan siivoustalkoot, diskoja koulun oppilaille sekä erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Lisäksi myymme erilaisia tuotteita, joilla kerätään varoja koululaisten retkien rahoittamiseen ja koulun hankintoihin esim. pihaleikkivälineisiin. Puheenjohtajana toimii Anna-Kaisa Saarinen puh: 040 085 0266
A-- A- A A+ A++Kallio, Pauliina
koulunrehtori
Mobile: 044 435 5360
Teuri Sami
luokanopettaja, vararehtori
Mobile: 044 435 5361
Mansikkamäki, Riina
erityisopettaja
Mobile: 044 435 5365
Häggblom Anina
luokanopettaja
Mobile: 044 435 5362
Johansson Elisa
kouluavustaja
Mobile: 044 435 5363
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!