Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuVarhaiskasvatus on alle kouluikäisten lasten kasvatuksellista vuorovaikutusta, jonka tavoitteena on edistää lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä vanhempien ja eri yhteistyötahojen kanssa. Nousiaisissa varhaiskasvatuspalvelut kuuluvat sivistyspalvelun toimialaan.

Nousiaisten kunnan varhaiskasvatuksen toiminta-ajatuksena on tarjota perheille tarpeita vastaavat turvalliset ja laadukkaat varhaiskasvatuspalvelut perhepäivähoidossa, päiväkodeissa ja erityispäivähoidossa. Varhaiskasvatuksessa painotetaan lapsuuden ainutkertaisuutta. Lapsella on oikeus hyvään elämään, turvattuun kasvuun ja kehitykseen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Nousiaisten kunnassa varhaiskasvatusta tarjotaan perhepäivähoidossa, päiväkodeissa ja esikoululaisten päivähoidossa. Varhaiskasvatusta on mahdollisuus hakea myös muista Turun seudun päivähoitopaikoista seudullisen päivähoitosopimuksen myötä.

Varhaiskasvatuksen järjestämisessä noudatetaan varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallisia varhaiskasvatussuunnitelman perusteita. Lisäksi toimintaa ohjaavat kuntakohtainen varhaiskasvatussuunnitelma sekä lasten yksilölliset varhaiskasvatussuunnitelmat.

Esiopetusta järjestetään koulujen yhteydessä.

 

  Click to listen highlighted text! Varhaiskasvatus Tulosta S√§hk√∂posti Varhaiskasvatus on alle kouluik√§isten lasten kasvatuksellista vuorovaikutusta, jonka tavoitteena on edist√§√§ lasten tasapainoista kasvua, kehityst√§ ja oppimista yhteisty√∂ss√§ vanhempien ja eri yhteisty√∂tahojen kanssa. Nousiaisissa varhaiskasvatuspalvelut kuuluvat sivistyspalvelun toimialaan. Nousiaisten kunnan varhaiskasvatuksen toiminta-ajatuksena on tarjota perheille tarpeita vastaavat turvalliset ja laadukkaat varhaiskasvatuspalvelut perhep√§iv√§hoidossa, p√§iv√§kodeissa ja erityisp√§iv√§hoidossa. Varhaiskasvatuksessa painotetaan lapsuuden ainutkertaisuutta. Lapsella on oikeus hyv√§√§n el√§m√§√§n, turvattuun kasvuun ja kehitykseen yksil√∂llisyytt√§ kunnioittaen. Nousiaisten kunnassa varhaiskasvatusta tarjotaan perhep√§iv√§hoidossa, p√§iv√§kodeissa ja esikoululaisten p√§iv√§hoidossa. Varhaiskasvatusta on mahdollisuus hakea my√∂s muista Turun seudun p√§iv√§hoitopaikoista seudullisen p√§iv√§hoitosopimuksen my√∂t√§. Varhaiskasvatuksen j√§rjest√§misess√§ noudatetaan varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallisia varhaiskasvatussuunnitelman perusteita. Lis√§ksi toimintaa ohjaavat kuntakohtainen varhaiskasvatussuunnitelma sek√§ lasten yksil√∂lliset varhaiskasvatussuunnitelmat. Esiopetusta j√§rjestet√§√§n koulujen yhteydess√§. ¬†
A-- A- A A+ A++Halonen Minna
varhaiskasvatusjohtaja
Mobile: 044 435 5201Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!