Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuPienia noitia kunnantalolla 27.3.2015
pph ja lapset pieni

Perhepäivähoitajat tarjoavat kotonaan kodinomaista ja yksilöllistä varhaiskasvatusta eri puolilla kuntaa. Toiminnan sisällössä lasten oman leikin osuus on suurempi kuin ohjatun toiminnan. Perhepäivähoidossa ulkoilun merkitys on suuri. Toiminta on monipuolista ja luonnon läheistä.

Perhepäivähoidossa toimii kolme eri tiimiä: Touhutiimi Nummella, Kullanmurut Kirkonseudulla ja Vekarat Valpperissa. Tiimit tapaavat säännöllisesti askartelun, retkien ja muun toiminnan puitteissa. Kouluilla jumpataan ohjatusti viikoittain, seurakunnan kerhoihin osallistutaan säännöllisesti, päiväkodeissa pidetään laulutunteja perhepäivähoidolle kuukausittain ym. mukavaa toimintaa. Toimintaan osallistutaan lasten ehdoilla. Perhepäivähoitajat valmistavat itse terveellisen ja monipuolisen aamupalan, lounaan sekä välipalan.

Perhepäivähoidon vanhempainyhdistys järjestää tapahtumia ja juhlia, joissa lapset pääsevät esiintymään. Yhdistys on kerännyt perhepäivähoidolle retkirahaa, jonka avulla on tehty ylimääräisiä retkiä esim. kevään 2014 junaretket Saloon.

Perhepäivähoitajan ryhmässä voi olla (hoitajan omat lapset mukaan lukien) neljä kokopäiväistä hoidossa olevaa n. 1-5 vuoden ikäistä lasta sekä yksi osapäivähoidossa oleva esikoululainen. Tällä hetkellä perhepäivähoitajia on yht. 18, lisäksi varakoteja on kolme. Varapaikkana toimii myös päiväkoti Nuppula.

Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma ja kevään 2014 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset löytyvät kuntamme nettisivuilta.

  Click to listen highlighted text! Perhep√§iv√§hoito Tulosta S√§hk√∂posti Pienia noitia kunnantalolla 27.3.2015 Perhep√§iv√§hoitajat tarjoavat kotonaan kodinomaista ja yksil√∂llist√§ varhaiskasvatusta eri puolilla kuntaa. Toiminnan sis√§ll√∂ss√§ lasten oman leikin osuus on suurempi kuin ohjatun toiminnan. Perhep√§iv√§hoidossa ulkoilun merkitys on suuri. Toiminta on monipuolista ja luonnon l√§heist√§. Perhep√§iv√§hoidossa toimii kolme eri tiimi√§: Touhutiimi Nummella, Kullanmurut Kirkonseudulla ja Vekarat Valpperissa. Tiimit tapaavat s√§√§nn√∂llisesti askartelun, retkien ja muun toiminnan puitteissa. Kouluilla jumpataan ohjatusti viikoittain, seurakunnan kerhoihin osallistutaan s√§√§nn√∂llisesti, p√§iv√§kodeissa pidet√§√§n laulutunteja perhep√§iv√§hoidolle kuukausittain ym. mukavaa toimintaa. Toimintaan osallistutaan lasten ehdoilla. Perhep√§iv√§hoitajat valmistavat itse terveellisen ja monipuolisen aamupalan, lounaan sek√§ v√§lipalan. Perhep√§iv√§hoidon vanhempainyhdistys j√§rjest√§√§ tapahtumia ja juhlia, joissa lapset p√§√§sev√§t esiintym√§√§n. Yhdistys on ker√§nnyt perhep√§iv√§hoidolle retkirahaa, jonka avulla on tehty ylim√§√§r√§isi√§ retki√§ esim. kev√§√§n 2014 junaretket Saloon. Perhep√§iv√§hoitajan ryhm√§ss√§ voi olla (hoitajan omat lapset mukaan lukien) nelj√§ kokop√§iv√§ist√§ hoidossa olevaa n. 1-5 vuoden ik√§ist√§ lasta sek√§ yksi osap√§iv√§hoidossa oleva esikoululainen. T√§ll√§ hetkell√§ perhep√§iv√§hoitajia on yht. 18, lis√§ksi varakoteja on kolme. Varapaikkana toimii my√∂s p√§iv√§koti Nuppula. Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma ja kev√§√§n 2014 asiakastyytyv√§isyyskyselyn tulokset l√∂ytyv√§t kuntamme nettisivuilta.
A-- A- A A+ A++Mattila, Mia
varhaiskasvatusohjaaja
Mobile: 044 435 5202
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!