Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuNousiaisten kunnalla on vuokra-asuntoja yhteensä 67 kpl. Asunnoista 20 kpl on osoitettu vanhusväestölle. Kunnalla on yksi kalustettu tukiasunto hätätapauksia varten.

Kunnan vuokra-asunnot ovat pääosin rivitaloasuntoja, pieni osa asunnoista sijaitsee ns. luhtitaloissa, joissa asuntoja on kahdessa kerroksessa.

Kunnan vuokra-asunnot sijaitsevat
-    Vuorenpään asuntoalueella;
As Oy Luhtitanhu, Naurispellontie 1 A ja As Oy Luhtirinne, Naurispellontie 1 B,
-    Linnamäen asuntoalueella; As Oy Miekka-alho, Linnamäentie 12 ja
-    Nummen keskustassa; Kuntarivi I-III, Hallintokuja 3.

Vanhusväestölle osoitetut vuokra-asunnot sijaitsevat:
-    Nummen vanhustentalo, Oikotie 3
-    Koljolan vanhustentalo, Vahdontie 17
-    Valpperin vanhustentalo, Peltolantie 2.

Asunnot täytetään jatkuvan haun perusteella. Asuntohakemus on voimassa puoli vuotta.
Hakulomakkeita on saatavana kunnanviraston neuvonnasta tai sähköisenä: vuokra-asuntohakemus (pdf).

Asukasvalinnassa noudatetaan Valtioneuvoston asetuksella antamia ohjeita asukkaaksi valitsemisessa noudatettavista perusteista sekä Asumisen rahoitus- ja kehittämis-keskuksen (ARA) antamia ohjeita vuokratalojen asukkaiden valinnasta.

Lisätietoja antaa asianhallintasihteeri Pirkko Laaksonen.

 

 

  Click to listen highlighted text! Vuokra-asunnot Tulosta Sähköposti Nousiaisten kunnalla on vuokra-asuntoja yhteensä 67 kpl. Asunnoista 20 kpl on osoitettu vanhusväestölle. Kunnalla on yksi kalustettu tukiasunto hätätapauksia varten.Kunnan vuokra-asunnot ovat pääosin rivitaloasuntoja, pieni osa asunnoista sijaitsee ns. luhtitaloissa, joissa asuntoja on kahdessa kerroksessa.Kunnan vuokra-asunnot sijaitsevat -    Vuorenpään asuntoalueella; As Oy Luhtitanhu, Naurispellontie 1 A ja As Oy Luhtirinne, Naurispellontie 1 B, -    Linnamäen asuntoalueella; As Oy Miekka-alho, Linnamäentie 12 ja -    Nummen keskustassa; Kuntarivi I-III, Hallintokuja 3.Vanhusväestölle osoitetut vuokra-asunnot sijaitsevat:-    Nummen vanhustentalo, Oikotie 3-    Koljolan vanhustentalo, Vahdontie 17-    Valpperin vanhustentalo, Peltolantie 2.Asunnot täytetään jatkuvan haun perusteella. Asuntohakemus on voimassa puoli vuotta. Hakulomakkeita on saatavana kunnanviraston neuvonnasta tai sähköisenä: vuokra-asuntohakemus (pdf).Asukasvalinnassa noudatetaan Valtioneuvoston asetuksella antamia ohjeita asukkaaksi valitsemisessa noudatettavista perusteista sekä Asumisen rahoitus- ja kehittämis-keskuksen (ARA) antamia ohjeita vuokratalojen asukkaiden valinnasta.Lisätietoja antaa asianhallintasihteeri Pirkko Laaksonen.    
A-- A- A A+ A++Laaksonen, Pirkko
asianhallintasihteeri
Mobile: 044 435 5501
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!