Neuvonta

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
 • sl1.jpg
 • sl2.jpg
 • sl3.jpg
 • sl4.jpg
 • sl5.jpg

Hyvän tuloksen tekijät - kampanja yrityksille ja työnantajille

Kampanjan teema on "Hyvän tuloksen tekijät", joka korostaa yhteistyötä. Niin yksittäisten yritysten menestyksen kuin koko Suomen työllisyystilanteen kannalta hyviin tuloksiin päästään TE-palvelujen, yritysten ja kumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä.

http://te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/kampanja/index.html

TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan.

http://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/asioimeilla/tyonantajat

 

Turun Seudun Kehittämiskeskus on seudullinen elinkeinopoliittinen palveluorganisaatio, jonka keskeisenä tavoitteena on luoda edellytykset vireälle ja monipuoliselle yritystoiminnalle Turun seudulla.

Turun seudun kehittämiskeskuksen tehtävät:

 • Aluekehittäminen
 • Turun seudun markkinointi ja sijoittautumisneuvonta
 • Yrittäjyyden edistäminen
 • Yhteistyön kehittäminen

Turun seudun yrityspalvelukeskus – Potkuri

  Potkurin tehtävät:
 • yrittäjiksi aikovien neuvontapalvelut
 • auttaa ja neuvoa toimivia yrittäjiä
 • neuvoja starttirahan hakemiseen
 • keksintö- ja patenttiasioihin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät palvelut


Tutustu myös Turun seudun kehittämiskeskuksen ylläpitämään Turun seutuoppaaseen http://www.turunseutuopas.com/, josta löytyy tietoa mm. vapaista toimitiloista ja yritystonteista Turun seudulla.

  Click to listen highlighted text! Neuvonta Tulosta Sähköposti Hyvän tuloksen tekijät - kampanja yrityksille ja työnantajille Kampanjan teema on Hyvän tuloksen tekijät, joka korostaa yhteistyötä. Niin yksittäisten yritysten menestyksen kuin koko Suomen työllisyystilanteen kannalta hyviin tuloksiin päästään TE-palvelujen, yritysten ja kumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä. http://te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/kampanja/index.html TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan, kehittämiseen ja vähentämiseen. Työnantajien palveluihin erikoistuneet asiantuntijat räätälöivät palvelut työnantajien tarpeiden mukaan. http://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/asioimeilla/tyonantajat   Turun Seudun Kehittämiskeskus on seudullinen elinkeinopoliittinen palveluorganisaatio, jonka keskeisenä tavoitteena on luoda edellytykset vireälle ja monipuoliselle yritystoiminnalle Turun seudulla. Turun seudun kehittämiskeskuksen tehtävät: Aluekehittäminen Turun seudun markkinointi ja sijoittautumisneuvonta Yrittäjyyden edistäminen Yhteistyön kehittäminen Turun seudun yrityspalvelukeskus – Potkuri Potkurin tehtävät: yrittäjiksi aikovien neuvontapalvelut auttaa ja neuvoa toimivia yrittäjiä neuvoja starttirahan hakemiseen keksintö- ja patenttiasioihin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät palvelut Tutustu myös Turun seudun kehittämiskeskuksen ylläpitämään Turun seutuoppaaseen http://www.turunseutuopas.com/, josta löytyy tietoa mm. vapaista toimitiloista ja yritystonteista Turun seudulla.
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!