Asemakaavat

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Asemakaavoitus (ent. rakennuskaavoitus) on yksityiskohtaisin suunnittelun taso. Alueiden käytön yksityiskohtaista järjestämistä, rakentamista ja kehittämistä varten laaditaan asemakaava, jonka tarkoituksena on osoittaa tarpeelliset alueet eri tarkoituksia varten ja ohjata rakentamista ja muuta maankäyttöä paikallisten olosuhteiden, kaupunki- ja maisemakuvan, hyvän rakentamistavan, olemassa olevan rakennuskannan käytön edistämisen ja kaavan muun ohjaustavoitteen edellyttämällä tavalla.

Asemakaavat hyväksyy valtuusto. Nousiaisiin on laadittu asemakaavoja vaiheittain usean vuosikymmenen aikana.
Asemakaava-alueista yksi on kirkolta noin kilometri Vahdon suuntaan. Muut asemakaavoitetut alueet ovat Nummella ja sen lähiympäristössä.
Voimassa olevat asemakaavat on koottu numeeriseksi asemakaavayhdistelmäksi.

Kaavoituskatsauksen liitteissä 4 ja 5 on luetteloitu asemakaavat sekä esitelty asemakaavayhdistelmä karttana, joka on jaettu neljään osaan.

 

  Click to listen highlighted text! Asemakaavat Tulosta Sähköposti Asemakaavoitus (ent. rakennuskaavoitus) on yksityiskohtaisin suunnittelun taso. Alueiden käytön yksityiskohtaista järjestämistä, rakentamista ja kehittämistä varten laaditaan asemakaava, jonka tarkoituksena on osoittaa tarpeelliset alueet eri tarkoituksia varten ja ohjata rakentamista ja muuta maankäyttöä paikallisten olosuhteiden, kaupunki- ja maisemakuvan, hyvän rakentamistavan, olemassa olevan rakennuskannan käytön edistämisen ja kaavan muun ohjaustavoitteen edellyttämällä tavalla. Asemakaavat hyväksyy valtuusto. Nousiaisiin on laadittu asemakaavoja vaiheittain usean vuosikymmenen aikana.Asemakaava-alueista yksi on kirkolta noin kilometri Vahdon suuntaan. Muut asemakaavoitetut alueet ovat Nummella ja sen lähiympäristössä.Voimassa olevat asemakaavat on koottu numeeriseksi asemakaavayhdistelmäksi. Kaavoituskatsauksen liitteissä 4 ja 5 on luetteloitu asemakaavat sekä esitelty asemakaavayhdistelmä karttana, joka on jaettu neljään osaan. Asemakaavaluettelo (pdf) Asemakaavayhdistelmä, Kirkonseutu (pdf) Asemakaavayhdistelmä, Nummi eteläinen (pdf) Asemakaavayhdistelmä, Nummi pohjoisosa, Lammasvuori, Santamala (pdf) Asemakaavayhdistelmä, Vuorenpää (pdf)  
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!