Rakenneyleiskaava

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Valtuusto on hyväksynyt 12.12.2011 / 76 § kunnan rakenneyleiskaavan, joka luo pohjaa varsinaisten juridisten kaavojen (osayleiskaavat, asemakaavat) laadinnalle. Tavoitteena on ollut riittäviin perusselvityksiin pohjautuen löytää uusia alueita asumiseen, yritystoimintaan ja julkisille palveluille. Lisäksi on tutkittu aiemmin kaavoitettujen alueiden vapaata kapasiteettia ja niiden tiivistämismahdollisuuksia.
Lisätietoja asiasta antaa kunnanjohtaja.

Rakenneyleiskaava-aineisto

  Click to listen highlighted text! Rakenneyleiskaava Tulosta Sähköposti Valtuusto on hyväksynyt 12.12.2011 / 76 § kunnan rakenneyleiskaavan, joka luo pohjaa varsinaisten juridisten kaavojen (osayleiskaavat, asemakaavat) laadinnalle. Tavoitteena on ollut riittäviin perusselvityksiin pohjautuen löytää uusia alueita asumiseen, yritystoimintaan ja julkisille palveluille. Lisäksi on tutkittu aiemmin kaavoitettujen alueiden vapaata kapasiteettia ja niiden tiivistämismahdollisuuksia. Lisätietoja asiasta antaa kunnanjohtaja. Rakenneyleiskaava-aineisto
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!