Yleiskaava

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Yleiskaavan tarkoituksena on kunnan tai sen osan yhdyskuntarakenteen ja maankäytön yleispiirteinen ohjaaminen sekä toimintojen yhteen sovittaminen. Yleiskaava voidaan laatia myös maankäytön ja rakentamisen ohjaamiseksi määrätyllä alueella.

Yleiskaavassa esitetään tavoitellun kehityksen periaatteet ja osoitetaan tarpeelliset alueet yksityiskohtaisen kaavoituksen ja muun suunnittelun sekä rakentamisen ja muun maankäytön perustaksi.

Yleiskaava voidaan laatia myös vaiheittain tai osa-alueittain, jolloin kaavan nimi on osayleiskaava. Yleiskaavat hyväksyy valtuusto.

Kunnan alueella on seuraavat yleiskaavatasoiset kaavat:

Oikeusvaikutteiset osayleiskaavat

  • Nummen läntisen alueen osayleiskaava, hyväksytty 25.9.2006
  • Keskustan ja kirkonseudun osayleiskaava, hyväksytty 8.6.2015, punaisella ruksilla merkityn alueen (Alituvan sikala ja sen ympäristö) osalta osayleiskaava ei ole toistaiseksi voimassa valtuuston päätöksestä tehdyn valituksen johdosta

Osayleiskaava (pdf)
Osayleiskaavamerkinnät ja -määräykset (pdf)

Kunnanvaltuuston hyväksymä muu osayleiskaava (ei oikeusvaikutteinen):

  • Valpperin osayleiskaava, hyväksytty 20.9.1993
  Click to listen highlighted text! Yleiskaava Tulosta Sähköposti Yleiskaavan tarkoituksena on kunnan tai sen osan yhdyskuntarakenteen ja maankäytön yleispiirteinen ohjaaminen sekä toimintojen yhteen sovittaminen. Yleiskaava voidaan laatia myös maankäytön ja rakentamisen ohjaamiseksi määrätyllä alueella. Yleiskaavassa esitetään tavoitellun kehityksen periaatteet ja osoitetaan tarpeelliset alueet yksityiskohtaisen kaavoituksen ja muun suunnittelun sekä rakentamisen ja muun maankäytön perustaksi. Yleiskaava voidaan laatia myös vaiheittain tai osa-alueittain, jolloin kaavan nimi on osayleiskaava. Yleiskaavat hyväksyy valtuusto. Kunnan alueella on seuraavat yleiskaavatasoiset kaavat: Oikeusvaikutteiset osayleiskaavat Nummen läntisen alueen osayleiskaava, hyväksytty 25.9.2006 Keskustan ja kirkonseudun osayleiskaava, hyväksytty 8.6.2015, punaisella ruksilla merkityn alueen (Alituvan sikala ja sen ympäristö) osalta osayleiskaava ei ole toistaiseksi voimassa valtuuston päätöksestä tehdyn valituksen johdosta Osayleiskaava (pdf)Osayleiskaavamerkinnät ja -määräykset (pdf) Kunnanvaltuuston hyväksymä muu osayleiskaava (ei oikeusvaikutteinen): Valpperin osayleiskaava, hyväksytty 20.9.1993
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!