Seutulippu

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Hyvät seutu-, kaupunki- ja työmatkalippuja käyttävät asiakkaat!

Joukkoliikennelain muutoksen johdosta Matkahuollon seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput joudutaan päivittämään. Päivityksestä johtuen 1. tammikuuta 2011 tai eräiden lipputuotteiden osalta 1. helmikuuta 2011 jälkeen tehtävä matkakortin lataus on suoritettava Matkahuollon omassa toimipaikassa.

Matkakortilla entuudestaan olevat matkat ja päivät tulisi käyttää loppuun ennen latausta. Mikäli voimassa olevia, käyttämättömiä päiviä tai matkoja ei ole pystytty käyttämään loppuun, niiden arvo hyvitetään latauksen yhteydessä.

Matkahuollon toimipaikassa tehdyn latauksen jälkeen seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput voi taas ladata Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi myös R-kioskeilla ja busseissa.

Kelan koulumatkatukikortille ladattavia opiskelijaseutulippuja ei tarvitse käydä päivittämässä Matkahuollossa.

Lisätiedot: matkahuolto.fi ja puh. 0200 4000 ma-pe klo 8-19. Puhelun hinta on 1,70 €/min + pvm.

Turun seutulippukyselyn tulokset on julkaistu ja luettavissa Turun kaupungin www-sivuilla osoitteessa: www.turku.fi/bussit

Turu seudulla on käytössä seutulippu, jolla voi rajoituksetta matkustaa Turun, Auran, Kaarinan, Liedon, Länsi-Turunmaan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon alueilla.

Seutulippu on henkilökohtainen ja sen kelpoisuusaika on 30 päivää ostopäivästä. Kelpoisuusaikana sillä voi rajoituksetta matkustaa seutulippualueen kaikissa busseissa ja vaihtaa maksutta vuorosta toiseen.

Seutulippuja myy Turun Matkahuolto. Se tilataan Matkahuollosta saatavalla lomakkeella. Lippua hakiessa ota mukaan henkilöllisyystodistus. Ensimmäisellä ostokerralla peritään pantti, joka palautetaan kortista luovuttaessa. Lisää matkustusoikeutta voi ladata korttiin Matkahuollon lisäksi myös busseissa, ei kuitenkaan Turun sisäisen liikenteen busseissa. Matkustusoikeutta ostetaan 30 vrk:n erissä milloin tahansa lipun voimassaoloaikana.

Seutulippuesite (pdf)

Seutulipun hinta on 70 €.

Lisätietoja saat

Oy Matkahuolto Ab, Turku, puh. 0200 4000
Turun Seutulippu

  Click to listen highlighted text! Seutulippu Tulosta Sähköposti Hyvät seutu-, kaupunki- ja työmatkalippuja käyttävät asiakkaat! Joukkoliikennelain muutoksen johdosta Matkahuollon seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput joudutaan päivittämään. Päivityksestä johtuen 1. tammikuuta 2011 tai eräiden lipputuotteiden osalta 1. helmikuuta 2011 jälkeen tehtävä matkakortin lataus on suoritettava Matkahuollon omassa toimipaikassa. Matkakortilla entuudestaan olevat matkat ja päivät tulisi käyttää loppuun ennen latausta. Mikäli voimassa olevia, käyttämättömiä päiviä tai matkoja ei ole pystytty käyttämään loppuun, niiden arvo hyvitetään latauksen yhteydessä. Matkahuollon toimipaikassa tehdyn latauksen jälkeen seutu-, kaupunki- ja työmatkaliput voi taas ladata Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi myös R-kioskeilla ja busseissa. Kelan koulumatkatukikortille ladattavia opiskelijaseutulippuja ei tarvitse käydä päivittämässä Matkahuollossa. Lisätiedot: matkahuolto.fi ja puh. 0200 4000 ma-pe klo 8-19. Puhelun hinta on 1,70 €/min + pvm. Turun seutulippukyselyn tulokset on julkaistu ja luettavissa Turun kaupungin www-sivuilla osoitteessa: www.turku.fi/bussit Turu seudulla on käytössä seutulippu, jolla voi rajoituksetta matkustaa Turun, Auran, Kaarinan, Liedon, Länsi-Turunmaan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon alueilla. Seutulippu on henkilökohtainen ja sen kelpoisuusaika on 30 päivää ostopäivästä. Kelpoisuusaikana sillä voi rajoituksetta matkustaa seutulippualueen kaikissa busseissa ja vaihtaa maksutta vuorosta toiseen. Seutulippuja myy Turun Matkahuolto. Se tilataan Matkahuollosta saatavalla lomakkeella. Lippua hakiessa ota mukaan henkilöllisyystodistus. Ensimmäisellä ostokerralla peritään pantti, joka palautetaan kortista luovuttaessa. Lisää matkustusoikeutta voi ladata korttiin Matkahuollon lisäksi myös busseissa, ei kuitenkaan Turun sisäisen liikenteen busseissa. Matkustusoikeutta ostetaan 30 vrk:n erissä milloin tahansa lipun voimassaoloaikana. Seutulippuesite (pdf) Seutulipun hinta on 70 €. Lisätietoja saat Oy Matkahuolto Ab, Turku, puh. 0200 4000 Turun Seutulippu
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!