Taksat

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Lupa- ja valvontamaksu

Luvan hakija tai toimenpiteen suorittaja on velvollinen suorittamaan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä kunnalle maksun, jonka perusteet määrätään kunnan hyväksymässä taksassa.

Jos tarkastus- tai valvontatehtävät johtuvat luvattomasta tai luvan vastaisesta rakentamisesta taikka siitä, että luvanhakija tai toimintaan velvollinen on laiminlyönyt hänelle kuuluvan tehtävän, maksu voidaan periä korotettuna ottaen huomioon suoritetuista toimista kunnalle aiheutuneet kulut. (Maankäyttö- ja rakennuslaki)

Rakennusvalvonnasta laskutetaan seuraavien taksojen mukaisesti.

Rakennusvalvontataksa 1.6.2018 alkaen (pdf)

Rakennusvalvontataksa 1.2.2017 alkaen (pdf)

Maa-ainestaksa 1.2.2015 (pdf)

  Click to listen highlighted text! Taksat Tulosta Sähköposti Lupa- ja valvontamaksuLuvan hakija tai toimenpiteen suorittaja on velvollinen suorittamaan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä kunnalle maksun, jonka perusteet määrätään kunnan hyväksymässä taksassa. Jos tarkastus- tai valvontatehtävät johtuvat luvattomasta tai luvan vastaisesta rakentamisesta taikka siitä, että luvanhakija tai toimintaan velvollinen on laiminlyönyt hänelle kuuluvan tehtävän, maksu voidaan periä korotettuna ottaen huomioon suoritetuista toimista kunnalle aiheutuneet kulut. (Maankäyttö- ja rakennuslaki) Rakennusvalvonnasta laskutetaan seuraavien taksojen mukaisesti. Rakennusvalvontataksa 1.6.2018 alkaen (pdf) Rakennusvalvontataksa 1.2.2017 alkaen (pdf) Maa-ainestaksa 1.2.2015 (pdf)
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!