Tietosuojaselosteet

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Mikäli omia rekisteritietojaan on tarvetta tarkastaa, oikaista tai poistaa, rekisteritietojen tarkastuspyyntölomake, rekisteritietojen oikaisuvaatimuslomake ja rekisteritietojen poistamisvaatimuslomake koskien omia tietojaan tulee toimittaa henkilökohtaisesti Nousiaisten kunnanvirastoon kaikilta osin täytettynä ja lomakkeen luovutuksen yhteydessä on aina todistettava henkilöllisyytensä.

Kunnanviraston ollessa tällä hetkellä väistötiloissa, voi em. lomakkeet palauttaa Nousiaisten kunnan kirjastoon osoitteeseen Moisiontie 17, 21270 Nousiainen.

Rekisteritietojen oikaisuvaatimus
Rekisteritietojen tarkastuspyyntö
Rekisteritietojen poistamisvaatimus

3StepIt 1
3StepIt 2
Asianhallintajärjestelmärekisteri
Henkilöstöhallintorekisteri
Kameravalvontajärjestelmärekisteri
Kirjanpito ja sisäinen laskenta_rekisteri
Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmärekisteri
KuntaNet ja MapInfo_rakennusvalvontarekisterit
Kuntarekryrekisteri
Kuntosalin asiakasrekisteri
Kysely- ja tutkimuspalvelu Webropol_rekisteri
Luottamushenkilökortistorekisteri
Myyntilaskujen sähköinen kierrätys_rekisteri
Nuorisotilojen asiakasrekisteri
Oppilastietojen hallintajärjestelmä MultiPrimus_rekisteri
Ostolaskujen sähköinen kierrätys ja arkisto_rekisteri
Pro Consona päivähoitorekisteri
Rakennusluparekisteri
Saattajakorttirekisteri
Sidonnaisuusrekisteri
Sähköpostirekisteri
Vaski-kirjastojen asiakasrekisteri
Vaski-kirjastojen rekisteriseloste
Vesihuollon asiakastietojärjestelmärekisteri
Yksityisteiden kunnossapitoavustukset_rekisteri


  Click to listen highlighted text! Tietosuojaselosteet Tulosta Sähköposti Mikäli omia rekisteritietojaan on tarvetta tarkastaa, oikaista tai poistaa, rekisteritietojen tarkastuspyyntölomake, rekisteritietojen oikaisuvaatimuslomake ja rekisteritietojen poistamisvaatimuslomake koskien omia tietojaan tulee toimittaa henkilökohtaisesti Nousiaisten kunnanvirastoon kaikilta osin täytettynä ja lomakkeen luovutuksen yhteydessä on aina todistettava henkilöllisyytensä. Kunnanviraston ollessa tällä hetkellä väistötiloissa, voi em. lomakkeet palauttaa Nousiaisten kunnan kirjastoon osoitteeseen Moisiontie 17, 21270 Nousiainen. Rekisteritietojen oikaisuvaatimusRekisteritietojen tarkastuspyyntöRekisteritietojen poistamisvaatimus 3StepIt 13StepIt 2AsianhallintajärjestelmärekisteriHenkilöstöhallintorekisteriKameravalvontajärjestelmärekisteriKirjanpito ja sisäinen laskenta_rekisteriKulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmärekisteriKuntaNet ja MapInfo_rakennusvalvontarekisteritKuntarekryrekisteriKuntosalin asiakasrekisteriKysely- ja tutkimuspalvelu Webropol_rekisteriLuottamushenkilökortistorekisteriMyyntilaskujen sähköinen kierrätys_rekisteriNuorisotilojen asiakasrekisteriOppilastietojen hallintajärjestelmä MultiPrimus_rekisteriOstolaskujen sähköinen kierrätys ja arkisto_rekisteriPro Consona päivähoitorekisteriRakennusluparekisteriSaattajakorttirekisteriSidonnaisuusrekisteriSähköpostirekisteriVaski-kirjastojen asiakasrekisteriVaski-kirjastojen rekisteriselosteVesihuollon asiakastietojärjestelmärekisteriYksityisteiden kunnossapitoavustukset_rekisteri
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!