Saattajakortti

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Avustajan kanssa liikkumaan ja kulttuurin pariin

Turun seudun 11 kuntaa kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottavat käyttöön yhteisen Saattajakortin 1.4.2013 alkaen.

Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitkäaikaissairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhtenäistetään eri toimipaikkojen käytäntöjä.

Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sisäänpääsyyn kuntien määrittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sekä kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin/kunnan järjestämää. Kortti ei siis välttämättä oikeuta sisäänpääsyyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa järjestämiin tilaisuuksiin.

Turun seudun kunnissa asuvalla henkilöllä, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia oman kuntansa liikuntapalveluilta. Kortti on voimassa 1.4.2013 alkaen.

Kortin myöntää kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perusteella. Korttia haetaan saattajakorttihakemuksella, jonka allekirjoittaa kortin tarpeen määritellyt taho (esim.lääkäri tai fysioterapeutti). Näkövammaiset saavat kortin myös esittämällä Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n näkövammakortin.

Kortti on avustettavan henkilökohtainen ja se tulee esittää kassalla.Saattajakortin omistajan on myös todistettava henkilöllisyytensä palvelujen ostotilanteissa.
Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkilö.
Kortti on voimassa määräajan, enintään kolme (3) vuotta kerrallaan.

Tulostettava Saattajakorttihakemus

saattajakortti2  saattajakortti1

Rekisteriseloste

Hakemuksia saatavilla myös Nousiaisten kunnanvirastolta vapaa-aikatoimistosta.

Saattajakortti käy Nousiaisissa:
-kylmäuinnissa Falkinkoskella
-kaikissa vapaa-aikatoimen jumpissa
-Nutturlan Makasiiniteatterissa
-Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen päiväretkillä (mm.Linnanmäen huvipuistoretket)

Missä muualla Saattajakortti käy? Tiedot kunnittain löydät tästä.

  Click to listen highlighted text! Saattajakortti Tulosta Sähköposti Avustajan kanssa liikkumaan ja kulttuurin pariin Turun seudun 11 kuntaa kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku ottavat käyttöön yhteisen Saattajakortin 1.4.2013 alkaen. Saattajakortin tavoite on helpottaa vammaisen tai pitkäaikaissairaan liikunnan ja kulttuurin harrastamista. Uudella seudullisella Saattajakortilla yhtenäistetään eri toimipaikkojen käytäntöjä. Kortti oikeuttaa yhden saattajan maksuttomaan sisäänpääsyyn kuntien määrittelemille liikuntapaikoille ja kulttuuripalveluihin. Uimahalleissa, kunto- ja liikuntasaleissa sekä kulttuurikohteissa toiminnan tulee olla kaupungin/kunnan järjestämää. Kortti ei siis välttämättä oikeuta sisäänpääsyyn muiden tahojen kaupungin tai kunnan tiloissa järjestämiin tilaisuuksiin. Turun seudun kunnissa asuvalla henkilöllä, jolla on avustajan tarve, on mahdollisuus hakea Saattajakorttia oman kuntansa liikuntapalveluilta. Kortti on voimassa 1.4.2013 alkaen. Kortin myöntää kunnan liikuntapalvelut hakemuksen perusteella. Korttia haetaan saattajakorttihakemuksella, jonka allekirjoittaa kortin tarpeen määritellyt taho (esim.lääkäri tai fysioterapeutti). Näkövammaiset saavat kortin myös esittämällä Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n näkövammakortin. Kortti on avustettavan henkilökohtainen ja se tulee esittää kassalla.Saattajakortin omistajan on myös todistettava henkilöllisyytensä palvelujen ostotilanteissa. Saattajana voi toimia kulloinkin eri henkilö.Kortti on voimassa määräajan, enintään kolme (3) vuotta kerrallaan. Tulostettava Saattajakorttihakemus  Rekisteriseloste Hakemuksia saatavilla myös Nousiaisten kunnanvirastolta vapaa-aikatoimistosta. Saattajakortti käy Nousiaisissa:-kylmäuinnissa Falkinkoskella-kaikissa vapaa-aikatoimen jumpissa-Nutturlan Makasiiniteatterissa-Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen päiväretkillä (mm.Linnanmäen huvipuistoretket) Missä muualla Saattajakortti käy? Tiedot kunnittain löydät tästä.
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!