Nuorisotyö

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Nuorisotyö järjestää erilaista toimintaa, retkiä, kursseja, teemaviikkoja ja tapahtumia lapsille, nuorille ja perheille. Nuorten kohtaamispaikka Nuokkari on avoinna monta iltaa viikossa. Kouluyhteistyö, seutukunnallista yhteistyö lähikuntien nuorisopalveluiden kanssa ja erilaiset nuorten ryhmät, kuten Vertit ja Nuorisovaltuusto ovat myös tärkeitä työmuotoja.

Nuorisotyön eri osa-alueet löydät vasemmalta pudotusvalikosta.

 

 

Muut nuorisotoimintaa Nousiaisissa järjestävät tahot löytyvät Nousiaisten yhdistyshausta.

 

 

  Click to listen highlighted text! Nuorisotyö Tulosta Sähköposti Nuorisotyö järjestää erilaista toimintaa, retkiä, kursseja, teemaviikkoja ja tapahtumia lapsille, nuorille ja perheille. Nuorten kohtaamispaikka Nuokkari on avoinna monta iltaa viikossa. Kouluyhteistyö, seutukunnallista yhteistyö lähikuntien nuorisopalveluiden kanssa ja erilaiset nuorten ryhmät, kuten Vertit ja Nuorisovaltuusto ovat myös tärkeitä työmuotoja. Nuorisotyön eri osa-alueet löydät vasemmalta pudotusvalikosta.     Muut nuorisotoimintaa Nousiaisissa järjestävät tahot löytyvät Nousiaisten yhdistyshausta.    
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!