Kouluvaari

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Markku Nurmi 27.4.1949-24.4.2013

Paijulan koulun kouluvaari vuosina 2011-2013

Kouluamme kohtasi 24.4.2013 suru-uutinen kertoen kouluvaarimme äkillisestä menehtymisestä. Markku vaari elää muistoissamme ikuisesti.

Näin vaari kertoi itse toiminnastaa koulussamme. Kouluvaari Markku Nurmi, "Markku-vaari", ikäni on 62 vuotta. Kiinnostuin kouluvaaritoiminnasta tuttavani kautta ja ehdotin Paijulan koulun rehtorille, Pauliina Kalliolle, että miten olisi toiminnan aloittaminen tässä koulussa. Olen tosi tyytyväinen että toimintaan ryhdyttiin! Lapset ja opettajat ovat "hyväksyneet" minut seuraansa oikein mukavasti! Kiitos!

Mitä kouluvaari tekee?

Kouluvaari on koulussa erityisesti pienimpien oppilaiden apuna ja tukena. Hän osallistuu opettajan kanssa sovituille oppitunneille ja on mukana myös välitunneilla. Vaarin kanssa oppilaat voivat tehdä tehtäviä, keskustella ja kuulla tarinoita. Hän auttaa esimerkiksi puutyöaskartelussa, luistinnauhojen sitomisessa, parityön tekemisessä tai vaikka rairuohon kylvämisessä.  Kouluvaari toimii pienille koululaisille luotettavana aikuisena ja ”miehenmallina”. Kaikki kouluvaarin tekemä työ on tarkoitettu lapsen parhaaksi ja oppimisprosessin tueksi.

  Click to listen highlighted text! Kouluvaari Tulosta Sähköposti Markku Nurmi 27.4.1949-24.4.2013 Paijulan koulun kouluvaari vuosina 2011-2013 Kouluamme kohtasi 24.4.2013 suru-uutinen kertoen kouluvaarimme äkillisestä menehtymisestä. Markku vaari elää muistoissamme ikuisesti. Näin vaari kertoi itse toiminnastaa koulussamme. Kouluvaari Markku Nurmi, Markku-vaari, ikäni on 62 vuotta. Kiinnostuin kouluvaaritoiminnasta tuttavani kautta ja ehdotin Paijulan koulun rehtorille, Pauliina Kalliolle, että miten olisi toiminnan aloittaminen tässä koulussa. Olen tosi tyytyväinen että toimintaan ryhdyttiin! Lapset ja opettajat ovat hyväksyneet minut seuraansa oikein mukavasti! Kiitos! Mitä kouluvaari tekee? Kouluvaari on koulussa erityisesti pienimpien oppilaiden apuna ja tukena. Hän osallistuu opettajan kanssa sovituille oppitunneille ja on mukana myös välitunneilla. Vaarin kanssa oppilaat voivat tehdä tehtäviä, keskustella ja kuulla tarinoita. Hän auttaa esimerkiksi puutyöaskartelussa, luistinnauhojen sitomisessa, parityön tekemisessä tai vaikka rairuohon kylvämisessä.  Kouluvaari toimii pienille koululaisille luotettavana aikuisena ja ”miehenmallina”. Kaikki kouluvaarin tekemä työ on tarkoitettu lapsen parhaaksi ja oppimisprosessin tueksi.
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!