Vanhempainyhdistys

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Paijula Pysyy ja Paranee ry

Paijulan koulun vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti koulun ja oppilaiden hyväksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsilla hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään.
Yhdistys tuo aktiivisesti esille vanhempien kannan koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä, sekä tukee Paijulan koulun arvoja, kun kunnassa mietitään kouluverkkoon liittyviä säästöjä. Lisäksi huolta kannetaan myös koulutien turvallisuudesta vaatimalla esimerkiksi pientareiden niittoa ja varoittavien liikennemerkkien asentamista koulun läheisyyteen.
Lukuvuoden aikana järjestetään mm koulun pihan siivoustalkoot, diskoja koulun oppilaille sekä erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Lisäksi myymme erilaisia tuotteita, joilla kerätään varoja koululaisten retkien rahoittamiseen ja koulun hankintoihin esim. pihaleikkivälineisiin.


Puheenjohtajana toimii Anna-Kaisa Saarinen puh: 040 085 0266

  Click to listen highlighted text! Paijulan koulun vanhempainyhdistys Tulosta Sähköposti Paijula Pysyy ja Paranee ry Paijulan koulun vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti koulun ja oppilaiden hyväksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsilla hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään. Yhdistys tuo aktiivisesti esille vanhempien kannan koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä, sekä tukee Paijulan koulun arvoja, kun kunnassa mietitään kouluverkkoon liittyviä säästöjä. Lisäksi huolta kannetaan myös koulutien turvallisuudesta vaatimalla esimerkiksi pientareiden niittoa ja varoittavien liikennemerkkien asentamista koulun läheisyyteen. Lukuvuoden aikana järjestetään mm koulun pihan siivoustalkoot, diskoja koulun oppilaille sekä erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Lisäksi myymme erilaisia tuotteita, joilla kerätään varoja koululaisten retkien rahoittamiseen ja koulun hankintoihin esim. pihaleikkivälineisiin. Puheenjohtajana toimii Anna-Kaisa Saarinen puh: 040 085 0266
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!