Perhepäivähoito

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Pienia noitia kunnantalolla 27.3.2015
pph ja lapset pieni

Perhepäivähoitajat tarjoavat kotonaan kodinomaista ja yksilöllistä varhaiskasvatusta eri puolilla kuntaa. Toiminnan sisällössä lasten oman leikin osuus on suurempi kuin ohjatun toiminnan. Perhepäivähoidossa ulkoilun merkitys on suuri. Toiminta on monipuolista ja luonnon läheistä.

Perhepäivähoidossa toimii kolme eri tiimiä: Touhutiimi Nummella, Kullanmurut Kirkonseudulla ja Vekarat Valpperissa. Tiimit tapaavat säännöllisesti askartelun, retkien ja muun toiminnan puitteissa. Kouluilla jumpataan ohjatusti viikoittain, seurakunnan kerhoihin osallistutaan säännöllisesti, päiväkodeissa pidetään laulutunteja perhepäivähoidolle kuukausittain ym. mukavaa toimintaa. Toimintaan osallistutaan lasten ehdoilla. Perhepäivähoitajat valmistavat itse terveellisen ja monipuolisen aamupalan, lounaan sekä välipalan.

Perhepäivähoidon vanhempainyhdistys järjestää tapahtumia ja juhlia, joissa lapset pääsevät esiintymään. Yhdistys on kerännyt perhepäivähoidolle retkirahaa, jonka avulla on tehty ylimääräisiä retkiä esim. kevään 2014 junaretket Saloon.

Perhepäivähoitajan ryhmässä voi olla (hoitajan omat lapset mukaan lukien) neljä kokopäiväistä hoidossa olevaa n. 1-5 vuoden ikäistä lasta sekä yksi osapäivähoidossa oleva esikoululainen. Tällä hetkellä perhepäivähoitajia on yht. 18, lisäksi varakoteja on kolme. Varapaikkana toimii myös päiväkoti Nuppula.

Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma ja kevään 2014 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset löytyvät kuntamme nettisivuilta.

  Click to listen highlighted text! Perhepäivähoito Tulosta Sähköposti Pienia noitia kunnantalolla 27.3.2015 Perhepäivähoitajat tarjoavat kotonaan kodinomaista ja yksilöllistä varhaiskasvatusta eri puolilla kuntaa. Toiminnan sisällössä lasten oman leikin osuus on suurempi kuin ohjatun toiminnan. Perhepäivähoidossa ulkoilun merkitys on suuri. Toiminta on monipuolista ja luonnon läheistä. Perhepäivähoidossa toimii kolme eri tiimiä: Touhutiimi Nummella, Kullanmurut Kirkonseudulla ja Vekarat Valpperissa. Tiimit tapaavat säännöllisesti askartelun, retkien ja muun toiminnan puitteissa. Kouluilla jumpataan ohjatusti viikoittain, seurakunnan kerhoihin osallistutaan säännöllisesti, päiväkodeissa pidetään laulutunteja perhepäivähoidolle kuukausittain ym. mukavaa toimintaa. Toimintaan osallistutaan lasten ehdoilla. Perhepäivähoitajat valmistavat itse terveellisen ja monipuolisen aamupalan, lounaan sekä välipalan. Perhepäivähoidon vanhempainyhdistys järjestää tapahtumia ja juhlia, joissa lapset pääsevät esiintymään. Yhdistys on kerännyt perhepäivähoidolle retkirahaa, jonka avulla on tehty ylimääräisiä retkiä esim. kevään 2014 junaretket Saloon. Perhepäivähoitajan ryhmässä voi olla (hoitajan omat lapset mukaan lukien) neljä kokopäiväistä hoidossa olevaa n. 1-5 vuoden ikäistä lasta sekä yksi osapäivähoidossa oleva esikoululainen. Tällä hetkellä perhepäivähoitajia on yht. 18, lisäksi varakoteja on kolme. Varapaikkana toimii myös päiväkoti Nuppula. Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma ja kevään 2014 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset löytyvät kuntamme nettisivuilta.
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!