Varhaiskasvatussuunnitelma

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

 

Nousiaisten kunnan varhaiskasvatuksessa on laadittu koko kunnan yhteinen varhaiskasvatussuunnitelma valtakunnallisten varhaiskasvatusten perusteiden pohjalta. Kasvatus- ja sivistyslautakunta hyväksyi suunnitelman 20.6.2017 § 3. 

Varhaiskasvatussuunnitelman tarkoituksena on taata kaikille varhaiskasvatuksessa oleville lapsille yhdenmukainen ja laadukas varhaiskasvatus riippumatta siitä, missä lapsen varhaiskasvatus järjestetään.

Varhaiskasvatussuunnitelma 1.8.2017 alkaen (pdf)

Varhaiskasvatuksessa on vuodesta 2000 alkaen toteutettu asiakastyytyväisyyskysely vanhemmille joka toinen vuosi maaliskuun aikana.

Maaliskuun 2016 kyselyn tulokset ja yhteenvedot löytyvät alla olevasta linkistä. 

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset (pdf)

Asiakastyytyväisyyskysely, koko raportti (pdf)

  Click to listen highlighted text! Varhaiskasvatussuunnitelma Tulosta Sähköposti   Nousiaisten kunnan varhaiskasvatuksessa on laadittu koko kunnan yhteinen varhaiskasvatussuunnitelma valtakunnallisten varhaiskasvatusten perusteiden pohjalta. Kasvatus- ja sivistyslautakunta hyväksyi suunnitelman 20.6.2017 § 3.  Varhaiskasvatussuunnitelman tarkoituksena on taata kaikille varhaiskasvatuksessa oleville lapsille yhdenmukainen ja laadukas varhaiskasvatus riippumatta siitä, missä lapsen varhaiskasvatus järjestetään. Varhaiskasvatussuunnitelma 1.8.2017 alkaen (pdf) Varhaiskasvatuksessa on vuodesta 2000 alkaen toteutettu asiakastyytyväisyyskysely vanhemmille joka toinen vuosi maaliskuun aikana. Maaliskuun 2016 kyselyn tulokset ja yhteenvedot löytyvät alla olevasta linkistä.  Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset (pdf) Asiakastyytyväisyyskysely, koko raportti (pdf)
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!